Shot by Motard

Shot by Motard

Una vida activa i dinàmica

La intensitat i la fatiga dels ritmes de treball, els esforços urgents de les responsabilitats diàries, les tensions ambientals, etc. Sovint no ens permeten mantenir el nostre ritme durant tot el dia.
La vida d’avui requereix una gran quantitat d’energia.
Diàriament ens enfrontem a situacions en què necessitem un ajut suplementari per mantenir el to i la concentració i així poder prosseguir amb les nostres tasques quotidianes.
I per això proposem una solució única, estudiada a consciència pel nostre laboratori i testada per diferents persones de perfils d’edat, treball, etc. diversos.
Es tracta d’un complement alimentari amb registre sanitari, on hem concentrat una selecció d’ingredients naturals capaços en si mateixos de crear un efecte tònic de llarga durada.
Un dels principals actius és l’extracte de Guaraná de la màxima puresa. Aquesta planta nadiua de la selva amazònica i reconeguda mundialment activa el nostre part tònic muscular i potencia les nostres prestacions físiques i mentals.
A més de l’extracte de guaranà, el nostre mix conté: Ginseng siberià, Arginina, Magnesi, Inositol, Cafeïna, Taurina i el grup de vitamines B: B3, B5, B6 i B12 que contribueixen a potenciar els seus efectes amb una sensació equilibrada de benestar i aconseguint el vigor indispensable per seguir mantenint el ritme adequat amb la màxima precisió i concentració.

Shot by Motard
Extra Shot

Extra Shot

EXTRA SHOT by Motard és l’únic energy shot del món que la seva base liquida és 100% suc de magrana que per si sol conté una important quantitat d’antioxidants, vitamines i minerals.
Amb el nostre EXTRA SHOT by Motard tindràs un vigor immediat, millorarà la teva concentració en el treball, en l’estudi, a la carretera, en el teu temps lliure, en l’esport o en les tasques pròpies de la casa. La sensació de benestar és suau i duradora, la notes en els primers minuts i dura durant unes 5-6 hores.
Sense sucres afegits
13 calories (suc de magrana natural)
91 mg de cafeïna en cada envàs de 60 ml.
sense gluten

Format: PET 60 ml

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".