Contacte

La nostra xarxa de distribució, els mitjans tècnics i l'esforç i il·lusió de l'equip humà que dóna forma a la nostra companyia constitueixen la principal diferència. La clau de l'èxit de Sanmy és la confiança que dipositen en nosaltres distribuïdors i clients. Tens algun dubte, proposta o suggeriment? Contacta amb nosaltres!

Les dades personals facilitades voluntàriament per tu a través del present formulari web seran tractats per SANMY S.A., com a responsable del tractament, amb la finalitat d'atendre la teva sol·licitud, consulta, queixa o suggeriment, sense que es produeixin comunicacions o cessions de dades i sent conservades durant els terminis necessaris per a atendre la teva sol·licitud. Pots exercir els drets d'accés, rectificació o supressió de les teves dades dirigint-te a Carretera de CASTELLAR núm. 586, 08227 TERRASSA (Barcelona). Per a més informació sobre aquest tema, pots consultar la nostra Política de Privacitat.

Carretera de Castellar del Vallès, nº 586
08227 Terrassa
Barcelona
Tel.: +34 93 787 00 83
Fax: +34 93 787 10 83
Email: sanmy@sanmy.es
Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".