Co-packing

Especialistes en co-packing

Els nostres més de 125 anys d'experiència en la fabricació i envasament de refrescos són tota una garantia a l'hora de confiar en Sanmy com el soci perfecte per al co-packing de productes.

Li proporcionem la possibilitat de desenvolupar noves begudes i productes alimentaris en les nostres instal·lacions, dotades d'alta tecnologia, aportant gran flexibilitat en la producció.

Oferim la nostra competència en I+D+I per a adaptar i personalitzar tot tipus de referències a diferents formats i característiques, a més d'assessorar-lo en les opcions més avantatjoses. Ens avalen nombrosos casos d'èxit de la mà de grans marques que han optat per externalitzar o ampliar la seva producció associant-se amb Sanmy.

Des de 2011, comptem amb l'exigent certificació internacional IFS, que verifica el compliment de les màximes exigències en matèria de qualitat: des del disseny de producte a la producció i la distribució.
Paral·lelament, la nostra excel·lent capacitat logística ens permet proveir mercats de caràcter nacional i internacional i oferir-li la possibilitat d'executar un pla de distribució dins de la Gran Distribució i el Canal Horeca peninsular, camps en els quals tenim una quota i domini absolut.

Co-packing
Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".