Distribució

L'ampli domini del mercat dels refrescos que posseeix Sanmy ens permet destacar i tenir una vasta presència en tots els canals de distribució. A través del nostre departament logístic i gràcies a acords amb els líders de cada sector, controlem plenament la gran distribució (Off Trade), el canal HORECA (On Trade) i el canal Convenience. Això ens permet facilitar l'entrada i repartiment de tota mena de refrescos i productes al mercat peninsular, així com a la regió del sud d'Europa.

Comptem amb una flota de camions i vehicles propis i estem estratègicament situats a Terrassa, una zona pròxima i ben connectada a tot tipus de vies i serveis de transport. Això ens permet gaudir de repartiment per carretera, mar i aire, ja que la planta es troba a escassos minuts de Barcelona i del seu aeroport internacional.

Les nostres instal·lacions estan optimitzades per assegurar unes operacions de càrrega i descàrrega ràpides, eficients i de qualitat.

A més, la nostra excel·lent atenció logística garanteix uns lliuraments veloços i eficaços i el compromís de resposta immediata que ens aporta el monitoratge constant de les comandes i càrregues.

També oferim la possibilitat d'emmagatzemar i paletitzar mercaderies, adequant-nos a totes les necessitats de distribució.

Distribució
Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".