Empresa

La degana dels refrescos


Sanmy és l'empresa de begudes refrescants més antiga d'Espanya. Es va fundar el 1895 i des de llavors s'ha consolidat com una de les companyies líders del sector gràcies a la fabricació de referències pròpies i per a tercers.

Avui Sanmy se situa com un actor clau en la introducció i distribució de marques estrangeres, gràcies al seu ampli domini del mercat, on és present en tots els canals i gaudeix d'una dilatada experiència i prestigi. Prova d'això són els nombrosos casos d'èxit en la implantació de noves referències a Espanya.

Produeix a l'any vint milions de litres i fabrica i distribueix més de 600 referències, amb l'objectiu constant d'oferir productes d'alta qualitat i amb valor afegit.

Actualment Sanmy continua sent una empresa de caràcter familiar i representa un dels pocs fabricants de refrescos independents enfront de les grans multinacionals del sector. Està inscrita a l'Associació de Begudes Refrescants (ANFABRA).

Empresa
Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".