Te i sucs

Deixa't portar a un lloc on tot és possible de la mà de la nostra gamma de tes i sucs. Viatja amb ells al territori del sabor de l'autèntic.

GREEN TEA

RYOKU CHA
L'ESSÈNCIA DEL TE VERD JAPONÈS
Elaborat a partir de fulles de te verd "Sencha Ichiban-cha", que són les fulles de més qualitat, Ryoku Cha té un sabor tan delicat i suau que no necessita sucre. A més d'hidratar-te en qualsevol moment, podràs gaudir dels antioxidants del te verd.

Format: PET 350 ml

HOJI-CHA

TE VERD TORRAT
PER A PRENDRE A QUALSEVOL HORA
Refrescant i baix en cafeïna, el te Houji cha és menys intens que el te verd, però amb una aroma lleugerament torrada, ideal per a acompanyar el menjar o com a beguda després del sopar. El torrat del te redueix el seu índex de cafeïna i també li dóna un color ambre.

Format: PET 350 ml

GREEN ROOIBOS

ROIBOS VERD
SABOR SUAU I FLORAL
Elaborat a partir de fulles de Roibos Verd de Sud-àfrica, Umaicha Green Rooibos no solament és sense calories sinó també sense cafeïna/teína. A diferència del Roibos clàssic, el Roibos verd és ric en antioxidant i no té cap mena d'amargor.

Format: PET 350 ml

GREEN TEA BIO

Infusió de te verd BIO 99,98%
Extracte natural de magrana
0 conservants
0 additius
0 Calç

Format: PET 350 ml

GREEN TEA & YUZU

Infusió de te verd BIO 97,96%
Sucre de canya BIO 2%
Aroma natural de Yuzu
Acidificant: acidifico cítric
0 conservants
9 Kcal/100ml

Format: PET 350 ml

GREEN ROOIBOS BIO

Infusió de Roibos verd BIO 99,9%
Extracte de Granada
0 conservants
0 additius
0 calç
SENSE CAFEINA/TEINA

Format: PET 350 ml

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".