Te i sucs

Deixa't portar a un lloc on tot és possible de la mà de la nostra gamma de tes i sucs. Viatja amb ells al territori del sabor de l'autèntic.

GREEN TEA

RYOKU CHA
L'ESSÈNCIA DEL TE VERD JAPONÈS
Elaborat a partir de fulles de te verd "Sencha Ichiban-cha", que són les fulles de més qualitat, Ryoku Cha té un sabor tan delicat i suau que no necessita sucre. A més d'hidratar-te en qualsevol moment, podràs gaudir dels antioxidants del te verd.

Format: PET 350 ml

HOJI-CHA

TE VERD TORRAT
PER A PRENDRE A QUALSEVOL HORA
Refrescant i baix en cafeïna, el te Houji cha és menys intens que el te verd, però amb una aroma lleugerament torrada, ideal per a acompanyar el menjar o com a beguda després del sopar. El torrat del te redueix el seu índex de cafeïna i també li dóna un color ambre.

Format: PET 350 ml

GREEN ROOIBOS

ROIBOS VERD
SABOR SUAU I FLORAL
Elaborat a partir de fulles de Roibos Verd de Sud-àfrica, Umaicha Green Rooibos no solament és sense calories sinó també sense cafeïna/teína. A diferència del Roibos clàssic, el Roibos verd és ric en antioxidant i no té cap mena d'amargor.

Format: PET 350 ml

GREEN TEA BIO

Infusió de te verd BIO 99,98%
Extracte natural de magrana
0 conservants
0 additius
0 Calç

Format: PET 350 ml

GREEN TEA & YUZU

Infusió de te verd BIO 97,96%
Sucre de canya BIO 2%
Aroma natural de Yuzu
Acidificant: acidifico cítric
0 conservants
9 Kcal/100ml

Format: PET 350 ml

GREEN ROOIBOS BIO

Infusió de Roibos verd BIO 99,9%
Extracte de Granada
0 conservants
0 additius
0 calç
SENSE CAFEINA/TEINA

Format: PET 350 ml

BIO ORGANIC MANGO

El suc de mango Hollinger és més que deliciós. S'han seleccionat les peces més fresques d'aquesta exòtica fruita per a aconseguir un puré de mango de primera qualitat. Té una alta proporció de mango, fins al punt que, si en tingués més, no es podria beure perquè seria massa espès. A més és ecològic, pel fet que no s'ha afegit cap ingredient industrial i el mango procedeix de cultius respectuosos amb el medi ambient situats en un ambient rural.

Format: 1l.

BIO ORGANIC APRICOT

El suc d'albercoc Hollinger està elaborat amb una selecció d'albercocs recol·lectats de cultius artesanals en els quals no s'han utilitzat components químics, sinó que s'han conreat d'una manera natural i sobretot saludable. Manté tota la dolçor de l'albercoc gràcies a que és ecològic i el 40% del suc està elaborat amb albercocs procedents de la meravellosa Itàlia, per la qual cosa la seva qualitat és superior i el resultat magnífic.

Format: 1l.

BIO ORGANIC PURE ORANGE

El suc de taronja Hollinger és completament natural, s'elabora amb taronges seleccionades acuradament d'agricultura ecològica. Són recollides amb mètodes artesanals i en els seus arbres no s'han utilitzat pesticides ni abonaments químics, a més a aquest suc no se li han afegit conservants, sucres ni aromes, així manté tot el seu sabor natural, perquè puguis gaudir-lo com si estigués acabat d'esprémer.

Format: 1l.

BIO RED GRAPE

Aquest suc de raïm vermell s'elabora exclusivament amb raïm premsat procedent de cultius en els quals no s'han utilitzat pesticides ni adobaments químics, gràcies a això conserva totes les propietats de la fruita i manté el seu sabor natural. Així podem elaborar aquest suc ecològic d'alta qualitat, amb el qual gaudirem de tot el gust de la natura, sense components industrials ni sucres afegits, per a cuidar-nos a nosaltres i conservar el medi ambient.

Format: 1l.

BIO ORGANIC WILD APPLE

El suc de poma silvestre Hollinger està elaborat amb pomes silvestres recol·lectades d'una manera artesanal, de pomeres procedents d'horts rurals als quals no se'ls han afegit pesticides ni fertilitzants. Gràcies a això aconseguim un suc ecològic i amb un sabor exquisit, perquè manté tot el sabor de la natura i no conté afegits industrials com la majoria de sucs convencionals. Fes com si estiguessis al camp gaudint d'un saborós i, sobretot, natural got de suc de poma.

Format: 1l.

BIO ORGANIC BLACK CURRANT

El suc de grosella negra Hollinger és saborós i saludable, gràcies al seu alt contingut en vitamina C i al toc de sucre que aporta l'acidesa i l'amargor que caracteritzen aquesta fruita. S'obté mitjançant el premsatge de groselles negres, elaborat d'una manera artesanal i procedent de cultiu ecològic, així que manté totes les seves propietats i sabor natural. D'aquesta manera podrem gaudir d'un extraordinari suc i cuidar-nos sense afegir ingredients industrials a la nostra dieta, els quals són nocius per a la nostra salut.

Format: 1l.

BIO ORGANIC MULTI SUNSET

El suc multifruites sunset de Hollinger és ecològic i en el seu procés de producció no s'han utilitzat substàncies químiques, aconseguint un producte més natural i saludable. Es tracta d'un suc que conté 6 fruites, que són:
Poma: Té un poder aprimador i crema greixos, a més és baixa en calories i un 80% de la seva composició és aigua, fent-la una fruita perfecta per a incorporar a una dieta per a aprimar-se o per a reduir calories.
Raïm Vermell: Té multitud de beneficis, entre els quals cal destacar la millora en els nivells de colesterol, incrementant el colesterol bo i reduint el dolent. Prevé infeccions d'orina, ajuda a protegir la retina de l'ull i millora el sistema immune.
Saüc: Es tracta d'una planta que ajuda a depurar, ja que té un efecte diürètic i laxant, a més d'antioxidant.
Cirera àgra: Es tracta d'una fruita que és font de vitamina A, C i E, a més de ser font de potassi, magnesi, ferro i fibra.
Nabiu: Afavoreix l'increment del colesterol bo, ajuda a reduir la pressió arterial i ajuda a lluitar contra la diabetis.
Aronia: És una fruita rica en antioxidants i molt baixa en calories. Té una forta aportació de minerals i vitamines.
Es tracta d'un suc molt complet que té una gran aportació de beneficis per al sistema.

Format: 1l.

BIO ORGANIC PEACH

El suc de préssec Hollinger és suau, dolç i molt saborós. És el resultat d'utilitzar préssecs madurs obtinguts mitjançant agricultura ecològica, els quals s'han premsat en fred per obtenir un lleuger puré que constitueix més de el 50% del suc. El resultat és un sabor molt afruitat i amb cos. A més, se li ha afegit, per a aconseguir el perfecte equilibri de sucre i acidesa, àcid màlic natural en lloc d'àcid cítric per a donar-li un matís especial i un sabor completament fruitós i aromàtic. No esperis més per a gaudir-ho!

Format: 1l.

BIO ORGANIC APPLE

El suc de poma Hollinger és natural, està format pel 60% de poma premsada i el 40% restant d'aigua no carbonatada, aconseguint una mescla perfecta, sana i que, a més, no conté sucres afegits. Com tampoc conté gas és un suc que poden prendre des dels nens fins als més grans. És un suc ecològic gràcies al fet que està elaborat amb ingredients als quals no se li han afegit components químics i han estat respectuosos amb el medi ambient per a conservar tot el seu sabor i propietats naturals.

Format: 200ml.

BIO ORGANIC PEAR

El suc de pera Hollinger és ecològic i en el seu procés d'elaboració no s'han utilitzat substàncies químiques, aconseguint un producte més natural i saludable. Es tracta d'un producte que, pel seu format, és perfecte perquè els nens se l'emportin per prendre a l'esbarjo. A més, no conté aromes, ni conservants ni sucres afegits.

Format: 200ml.

BIO ORGANIC RED GRAPE

El suc de raïm vermell Hollinger és ecològic i en el seu procés d'elaboració no s'han utilitzat substàncies químiques, aconseguint un producte més natural i saludable. Es tracta d'un producte que, gràcies al seu format, és perfecte perquè els nens se l'emportin per prendre a l'esbarjo, a més no conté aromes, ni conservants ni sucres afegits.

Format: 200ml.

BIO ORGANIC APPLE CHERRY

El suc de pera i cirera Hollinger és ecològic i en el seu procés d'elaboració no s'han utilitzat substàncies químiques, aconseguint un producte més natural i saludable. Es tracta d'un producte que, gràcies al seu format, és perfecte perquè els nens se l'emportin per prendre a l'esbarjo, a més no conté aromes, ni conservants ni sucres afegits.

Format: 200ml.

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".