So Crazy

So Crazy

Les bombolles que faran vibrar les teves papil·les gustatives

So Crazy és un deliciós refresc sense alcohol elaborat amb aigua carbonatada i les fruites més saboroses que puguin degustar les teves papil·les gustatives. Fes-les volar a través d'una onada de frescor gràcies als seus delicats i brillants aromes fruiters. So Crazy es presenta en una inconfusible llauna transparent, ideal per a aplacar la teva set en qualsevol època de l'any.

So Crazy
So Crazy Poma

So Crazy Poma

Un caràcter elegant i refinat impregna de sabor el refresc So Crazy de poma. La seva fragància afruitada troba acomodament en un llit de bombolles que delectarà les teves papil·les gustatives.

Format: Llauna 33 cl.

So Crazy Préssec

So Crazy Préssec

Subtil i sofisticat són els adjectius que millor defineixen al refresc So Crazy de préssec. Amb una nota dominant de préssec delicadament banyat pel sol, la seva aroma es fon extraordinàriament amb l'aigua carbonatada.

Format: Llauna 33 cl.

So Crazy Cirera

So Crazy Cirera

Tota la delicadesa de la cirera té cabuda en aquesta llauna. Trobaràs el plaer que desperta maridat amb aromes i bombolles que evoquen a la suavitat d'una vetllada d'estiu.

Format: Llauna 33 cl.

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".