Sunlover

Sunlover

La beguda nutricosmètica que se sent a la pell.
Per dins i per fora.

Sunlover cuida el teu benestar, la teva aparença i t'ajuda a portar un estil de vida saludable gràcies a la seva composició rica en vitamines, sals minerals i antioxidants essencials que mantenen l'estructura de la teva pell. La seva fórmula activa té 0 calories i és sense sucre, sense gluten, sense lactosa i sense gas. A més, està lliure de conservants i de qualsevol component artificial energètic.
S'elabora amb Aigua Mineral Natural, aromes naturals i actua a la regeneració i protecció de la pell per dins i per fora, evitant el seu envelliment precoç i la consegüent aparició d'arrugues, a més d'ajudar a frenar els canvis de la pell provocats pel pas del temps.

Sunlover
Sunlover Protector

Sunlover Protector

CUIDA LA TEVA IMATGE. VALORA EL TEU BENESTAR.
La beguda nutricosmètica que augmenta les defenses del cos, redueix el fotoenvelliment, ajuda a restaurar l'elasticitat i el gruix de la teva pell. Prevenint l'envelliment prematur, aconseguint una pell més ferma i evitant les arrugues.
En una sola llauna de 25 cl. de Sunlover Protector trobaràs ni més ni menys que 40 mg. de vitamines C i 8 mg. de Vitamina E, a més de vitamines del complex B i antioxidants. Impressionant!, no creus?
Per a una experiència òptima et recomanem servir fred amb gel i una rodanxa de llimona.

Format: Llauna 25 cl.

Sunlover Regenerator

Sunlover Regenerator

DONA DEFENSES AL TEU COS. REGENERA LA TEVA PELL
Amb extracte de magrana, la seva composició és rica en antioxidants molt potents, que ajuden a reduir l'estrès oxidatiu i a neutralitzar toxines de l'ambient. Millora el metabolisme de les cèl·lules, contribueix a l'harmonia del cos humà, estimula la reparació de les cèl·lules i actua directament en la pell inhibint la possibilitat que hi hagi irritacions.
Cada llauna de Sunlover Regenerator de 25cl. Conté 8 mg. de Niacina i 6 mg. de Vitamines E, a més de vitamines del complex B i antioxidants.
Per a un perfect serve t'animem a servir-lo bé fred amb gel i una fulla de menta.

Format: Llauna 25 cl.

Sunlover Colágeno

Sunlover Colágeno

UNA VIDA SALUDABLE AVUI. UN ASPECTE MÉS JOVE DEMÀ.
Sunlover Col·lagen és la veritable innovació antienvelliment en estat líquid. Fàcil de beure, aquesta nutritiva beguda cosmètica té un agradable sabor de préssec blanc, una fruita que ajuda a nodrir el cos a l'ésser una font de vitamines, minerals i fitonutrients. Una llauna de 25 cl. contribueix al teu organisme amb 40 mg. de vitamina C i 2,5 gr. de col·lagen marí hidrolitzat, a més de vitamines del complex B i antioxidants.
Per a gaudir del teu Sunlover Col·lagen et recomanem servir-lo bé fred amb gel i una rodanxa de préssec.

Format: Llauna 25 cl.

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".