Umaicha

Umaicha

La primera gamma d'infusions de te sense sucre ni edulcorants i BIO

Innovant en el mercat de les begudes de te, UMAICHA és l'única marca que proposa infusions de te sense sucre ni edulcorants i naturalment sense calories. Importada del Japó i fent servir un procés d'infusió directa, Umaicha és l'única beguda que no és dolça a banda de l'aigua. Premiada per Innoval durant Alimentària 2018 com la millor innovació en el mercat dels refrescos, la gamma BIO d'Umaicha té dues varietats de te verd i de Roibos verd sense sucre i sense additius, i una varietat de te verd amb Yuzu lleugerament dolç que és la menys calòrica del mercat.

GAMMA BIO
Tres noves receptes UMAICHA procedents de l'agricultura ecològica, amb fulles de te verd BIO de la província de Kagoshima, al Japon, un te verd, un te verd amb extracte de Yuzu, un cítric japonés i una suau infusió de roibos BIO.

Umaicha
GREEN TEA

GREEN TEA

RYOKU CHA
L'ESSÈNCIA DEL TE VERD JAPONÈS
Elaborat a partir de fulles de te verd "Sencha Ichiban-cha", que són les fulles de més qualitat, Ryoku Cha té un sabor tan delicat i suau que no necessita sucre. A més d'hidratar-te en qualsevol moment, podràs gaudir dels antioxidants del te verd.

Format: PET 350 ml

HOJI-CHA

HOJI-CHA

TE VERD TORRAT
PER A PRENDRE A QUALSEVOL HORA
Refrescant i baix en cafeïna, el te Houji cha és menys intens que el te verd, però amb una aroma lleugerament torrada, ideal per a acompanyar el menjar o com a beguda després del sopar. El torrat del te redueix el seu índex de cafeïna i també li dóna un color ambre.

Format: PET 350 ml

GREEN ROOIBOS

GREEN ROOIBOS

ROIBOS VERD
SABOR SUAU I FLORAL
Elaborat a partir de fulles de Roibos Verd de Sud-àfrica, Umaicha Green Rooibos no solament és sense calories sinó també sense cafeïna/teína. A diferència del Roibos clàssic, el Roibos verd és ric en antioxidant i no té cap mena d'amargor.

Format: PET 350 ml

GREEN TEA BIO

GREEN TEA BIO

Infusió de te verd BIO 99,98%
Extracte natural de magrana
0 conservants
0 additius
0 Calç

Format: PET 350 ml

GREEN TEA & YUZU

GREEN TEA & YUZU

Infusió de te verd BIO 97,96%
Sucre de canya BIO 2%
Aroma natural de Yuzu
Acidificant: acidifico cítric
0 conservants
9 Kcal/100ml

Format: PET 350 ml

GREEN ROOIBOS BIO

GREEN ROOIBOS BIO

Infusió de Roibos verd BIO 99,9%
Extracte de Granada
0 conservants
0 additius
0 calç
SENSE CAFEINA/TEINA

Format: PET 350 ml

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".