Vitamin Well

Vitamin Well

Delicioses i perfectes per a calmar la set des de 2008

Una alternativa moderna, més sana i refrescant que els refrescos i sucs ensucrats. Això és el que els fundadors de Vitamin Well trobaven a faltar al mercat de begudes de Suècia. Com també tenien problemes per a trobar una bona alternativa en els mercats estrangers, van decidir crear la seva pròpia beguda funcional. Una beguda refrescant, nutritiva i amb menys sucre. Per això van decidir llançar al mercat una beguda que volguessin consumir ells mateixos, i com es va demostrar més endavant, gran part de la població també.

Vitamin Well
Vitamin Well Reload

Vitamin Well Reload

LLIMA/LLIMONA
VITAMINES B+D, MAGNESI + ZINC
QUAN NECESSITIS RECARREGAR
Reload conté magnesi per a l'equilibri electrolític de l'organisme, així com biotina i vitamina B12, que ajuden a regular el metabolisme energètic. També conté vitamina D, que es forma naturalment en la pell amb l'exposició al sol.

Format: PET 50 cl.

Vitamin Well Care

Vitamin Well Care

POMELO VERMELL
VITAMINA B12, BIOTINA + ÀCID FÒLIC
LA BELLESA VE DE DINS
Care conté vitamina B12 i àcid fòlic, que estimulen el procés normal de renovació cel·lular, i biotina, que contribueix a mantenir la salut de la pell i el cabell.

Format: PET 50 cl.

Vitamin Well Antioxidant

Vitamin Well Antioxidant

PRÉSSEC
VITAMINES C+E, SELENI+MANGANÈS
PROTEGEIX LES CÈL·LULES DEL TEU ORGANISME
Antioxidant conté les vitamines antioxidants C i E, i els minerals seleni, manganès, coure i zinc, que contribueixen a protegir els components de les cèl·lules dels danys oxidatius.

Format: PET 50 cl.

Vitamin Well Awake

Vitamin Well Awake

GERD
VITAMINA D + B12 + ÀCID FÒLIC
MÉS DESPERT DEL NORMAL
Awake conté cafeïna, que augmenta la capacitat d'atenció i millora la concentració. A més conté àcid fòlic i vitamines D i B12. Aquests ingredients contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari.

Format: PET 50 cl.

Vitamin Well Refresh

Vitamin Well Refresh

KIWI/LLIMONADA
VITAMINA B12+C + ZINK
Refresh conté vitamina B12 i zinc, els quals contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari. La vitamina B12 ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. També conté vitamina C, la qual contribueix al metabolisme energètic normal. És important seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Format: PET 50 cl.

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".