Wostock

Wostock

VISCA EL REFRESCOMUNISME!!!

Cada glop de Wostok és diferent, però tots tenen una cosa en comú, contenen ingredients inusuals que et sorprenen abans de provar-los i quan els tastes de seguida comença l'entusiasme. Els nous gustos de Wostok s'elaboren amb una gran quantitat de fruita, combinada amb ingredients emocionants, per a aconseguir nous sabors, amb el segell orgànic, vegà i sense sucres refinats.

Wostock
Dàtil & Magrana

Dàtil & Magrana

Les espècies i les aromes es barregen als basars de les ciutats uzbekes de Taixkent i Samarkanda. Passejant pels seus carrers, ens vam inspirar a l'hora de combinar dàtils i magranes per a crear el nostre últim sabor Wostok. El suc del dàtil, la magrana, el te blanc, el fonoll i l'anís es barregen per a donar a la nostra beguda d'inspiració soviètica, un toc oriental. Intensament afruitat i picant, com els basars que la van inspirar, aquesta beguda és única: prova-la tu mateix. Sense colorants artificials ni conservants. 100% sostenible, natural i VEGANA.

Formats: Vidre 33 cl

Pi

Pi

Basada en una recepta soviètica original del 1973, aquesta és la primera llimonada perfumada de pi que aterra als prestatges de l'oest. És una beguda gasosa que fusiona, entre d'altres, oli d'agulla de pi i un toc de cardamom, creant un sabor únic, picant, aromàtic i refrescant. A més, no té colorants artificials ni conservants. És 100% sostenible, natural i VEGANA.

Formats: Vidre 33 cl

Estragó & Gingebre

Estragó & Gingebre

A més d'aportar ballarins excepcionals, els georgians també tenen l'habilitat de crear begudes gasoses amb un toc especial. Prenguem com a exemple el farmacèutic georgià Mitrophane Laghidze, qui el 1887 va tenir la inusual idea d'infondre aigua carbonatada amb extracte d'estragó. La refrescant beguda es va guanyar un fidel seguiment entre els seus compatriotes. També va guanyar-se un lloc al cor dels mestres de receptes de Wostok, que ara presenten una nova versió de la històrica beguda verda per portar-la a Occident. Elaborada amb gingebre i suc de taronja, Aquesta beguda refrescant té un punt picant. Sense colorants artificials ni conservants. 100% sostenible, natural i VEGANA.

Formats: Vidre 33 cl

Pruna & Cardamom

Pruna & Cardamom

Si ets dels que passava els estius a la natura, aquest refresc portarà a la teva memòria a aquells dies feliços; un refresc agradable, dolç i extremadament afruitat. Mentre que per alguns aquesta mescla suposa un viatge a la infantesa, per a d'altres és només un deliciós refresc. Sigui com sigui, estem segurs que el gaudiràs. BIOLÒGIC I VEGÀ.

Formats: Vidre 33 cl

Pera & Romaní

Pera & Romaní

Vàrem estar molt de temps buscant què podíem barrejar amb la dolçor de la pera i, després de donar-hi voltes i voltes, vàrem caure en el fet que el romaní era perfecte. La barreja amb la pera ens dóna una combinació completament natural i perfecta! BIOLÒGICA I VEGANA.

Formats: Vidre 33 cl

Albercoc & Ametlla

Albercoc & Ametlla

L'albercoc és una joia subestimada i plena de dolçor madura. Si hi hagués alguna manera d'alliberar el potencial d'aquesta fruita oblidada... espera, aquí està! Per això, hem barrejat l'albercoc amb les ametlles en una combinació atemporal que treu el millor dels dos mons. El resultat és una beguda sucosa, meravellosament refrescant i amb notes exquisidament exòtiques de massapà. Dolça. BIOLÒGICA I VEGANA.

Formats: Vidre 33 cl

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".