Crazy Tiger

Crazy Tiger

Sent la força del tigre

Crazy Tiger és una revolucionària beguda energètica, guanyadora del Certamen “Gust de l'Any 2017” i líder de mercat a França en el seu format PET. Té la taxa més reduïda de cafeïna i està desenvolupada per a acompanyar-te i revitalitzar-te en la teva vida diària. Cadascun dels seus productes està dissenyat específicament per a oferir el màxim gust i fortalesa. T'atreveixes a sentir la força del tigre?

Crazy Tiger
Crazy Tiger Regular

Crazy Tiger Regular

Beguda energètica guanyadora del Certamen “Gust de l'Any 2017”, un premi basat en les valoracions dels consumidors i recolzat en tècniques de recerca de mercat. Les vitamines B3 i B5 que incorpora ajuden a reduir el cansament. Té la taxa més reduïda de cafeïna.

Formats: Llauna 50 cl. i PET 100 cl.

Crazy Tiger Mojito

Crazy Tiger Mojito

Amb la seva deliciosa aroma a menta i el seu refrescant sabor a mojito, aquesta beguda energètica et farà sentir una fortalesa felina en cada glop. Descobreix-la!

Format: PET 100 cl.

Crazy Tiger Zero

Crazy Tiger Zero

Coneix la versió zero de la beguda energètica més poderosa. Crazy Tiger Zero té un gust equilibrat que t'ajudarà a aconseguir el màxim rendiment.

Format: PET 100 cl.

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".