Sanmy

Sanmy

Marca de marques

La marca Sanmy va néixer als anys 60, quan els germans Santiago i Miguel Puértolas, membres de la tercera generació de la família al comandament de l'empresa, van decidir fusionar els seus noms per a batejar la seva nova línia de refrescos. De les inicials 'SAN' de Santiago i 'MY' de Miguel, escrit amb Y per a acoblar-se a una era en la qual entraven amb força els refrescos estatunidencs, va sorgir Sanmy. Aviat també passaria a dir-se així el grup que engloba a la resta de marques. Actualment, els refrescos Sanmy són una referència consolidada en la gran superfície i en el canal HORECA, on destaquen amb els seus sabors de gasosa, llimona, taronja i tònica.

Sanmy
Sanmy Gasosa

Sanmy Gasosa

Beguda refrescant de carbonatació lleugera, sense calories, incolora i elaborada amb aigua de KM 0 provinent del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La gasosa Sanmy és tota una referència en el mercat gràcies a la seva inconfusible essència de llima llimona. La seva deliciosa recepta roman pràcticament inalterada des de fa més d'un segle.

Formats: Vidre 50 i 100 cl., PET 50 i 150 cl.

Sanmy Llimona

Sanmy Llimona

Refresc de llimona elaborada amb els millors ingredients i aigua de KM 0 provinent del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Conté un 3% de suc de llimona.

Formats: PET 150 i 200 cl.

Sanmy Taronja

Sanmy Taronja

Refresc de taronja elaborat amb els millors ingredients i aigua de KM 0 provinent del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Conté un 4% de suc de taronja.

Format: PET 200 cl.

Sanmy Tònica

Sanmy Tònica

Beguda refrescant carbonatada i incolora elaborada amb aigua de KM 0 provinent del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Es caracteritza per contenir extractes de fruites i vegetals i per ser un mixer extraordinari.

Format: PET 100 cl.

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".