Sifons vintage

Sifons vintage

Assaboreix la tradició en cada bombolla

A Sanmy ens agrada mantenir vives les bones tradicions i per això continuem elaborant sifons amb l'envàs de vidre de tota la vida, perquè puguis servir-lo a l'estil clàssic. Som una de les poques empreses espanyoles que continua elaborant sifons segons la recepta original, amb un contingut de bicarbonat i sals minerals. Gràcies de les seves propietats diürètiques, el sifó s'envasava originalment en hospitals per a curar afeccions estomacals. Assaboreix un dels refrescos més antics de la història!

Sifons vintage
Sifó Vintage Geiser

Sifó Vintage Geiser

Gaudeix de bombolles carregades d'història i vesteix la teva taula amb el sifó Geiser vintage. A més de refrescar-te i acompanyar els teus millors plats, tindràs una peça atemporal, icònica i plena de color que podràs usar per a decorar els racons més especials.

Formats: Vidre 75 i 100 cl.

Sifons Vintage Personalitzats

Sifons Vintage Personalitzats

Vols tenir el teu propi sifó vintage personalitzat? Sanmy t'ofereix la possibilitat de seleccionar la combinació de colors que prefereixis i incorporar el nom i logo que triïs per a caracteritzar un sifó vintage únic. Podem personalitzar els teus sifons vintage amb el nom del negoci, franquícia, celebració especial... que vulguis.

Formats: Vidre 75 i 100 cl.

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".