Hollinger

Hollinger

Just loving nature!

Hollinger és una marca austríaca que, des de 1998, es basa en tres valors: simplicitat, naturalitat i mobilitat. Està especialitzada en sucs de fruites típiques, però també exòtiques. No en sucs a l'ús, sinó en aquells elaborats amb ingredients obtinguts de l'agricultura ecològica. No contenen cap mena d'additiu; ni potenciadors de sabor ni colorants. A més, les seves mescles rebutgen les grans dosis de sucre i els sabors artificials.
Aquestes elaboracions orgàniques tenen com a objectiu traslladar el sabor complet de la natura al got. La marca compta també amb una interessant oferta de refrescos aconseguits mitjançant procediments respectuosos amb el medi ambient. Destaquen en tots els casos els colors i els originals dissenys dels seus bricks i les seves ampolles. No en va, el positivisme a través de la imatge és una altra dels senyals d'identitat d'aquesta marca.
D'altra banda, consumir sucs de Hollinger aporta beneficis a l'organisme. Milloren l'aspecte de la pell i contribueixen a aconseguir el benestar. A més, funcionen com a aliats de les dietes i són ideals per a frenar els problemes d'obesitat infantil.

Hollinger
Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".