Hollinger

Hollinger

Just loving nature!

Hollinger és una marca austríaca que, des de 1998, es basa en tres valors: simplicitat, naturalitat i mobilitat. Està especialitzada en sucs de fruites típiques, però també exòtiques. No en sucs a l'ús, sinó en aquells elaborats amb ingredients obtinguts de l'agricultura ecològica. No contenen cap mena d'additiu; ni potenciadors de sabor ni colorants. A més, les seves mescles rebutgen les grans dosis de sucre i els sabors artificials.
Aquestes elaboracions orgàniques tenen com a objectiu traslladar el sabor complet de la natura al got. La marca compta també amb una interessant oferta de refrescos aconseguits mitjançant procediments respectuosos amb el medi ambient. Destaquen en tots els casos els colors i els originals dissenys dels seus bricks i les seves ampolles. No en va, el positivisme a través de la imatge és una altra dels senyals d'identitat d'aquesta marca.
D'altra banda, consumir sucs de Hollinger aporta beneficis a l'organisme. Milloren l'aspecte de la pell i contribueixen a aconseguir el benestar. A més, funcionen com a aliats de les dietes i són ideals per a frenar els problemes d'obesitat infantil.

Hollinger
BIO ORGANIC MANGO

BIO ORGANIC MANGO

El suc de mango Hollinger és més que deliciós. S'han seleccionat les peces més fresques d'aquesta exòtica fruita per a aconseguir un puré de mango de primera qualitat. Té una alta proporció de mango, fins al punt que, si en tingués més, no es podria beure perquè seria massa espès. A més és ecològic, pel fet que no s'ha afegit cap ingredient industrial i el mango procedeix de cultius respectuosos amb el medi ambient situats en un ambient rural.

Format: 1l.

BIO ORGANIC APRICOT

BIO ORGANIC APRICOT

El suc d'albercoc Hollinger està elaborat amb una selecció d'albercocs recol·lectats de cultius artesanals en els quals no s'han utilitzat components químics, sinó que s'han conreat d'una manera natural i sobretot saludable. Manté tota la dolçor de l'albercoc gràcies a que és ecològic i el 40% del suc està elaborat amb albercocs procedents de la meravellosa Itàlia, per la qual cosa la seva qualitat és superior i el resultat magnífic.

Format: 1l.

BIO ORGANIC PURE ORANGE

BIO ORGANIC PURE ORANGE

El suc de taronja Hollinger és completament natural, s'elabora amb taronges seleccionades acuradament d'agricultura ecològica. Són recollides amb mètodes artesanals i en els seus arbres no s'han utilitzat pesticides ni abonaments químics, a més a aquest suc no se li han afegit conservants, sucres ni aromes, així manté tot el seu sabor natural, perquè puguis gaudir-lo com si estigués acabat d'esprémer.

Format: 1l.

BIO RED GRAPE

BIO RED GRAPE

Aquest suc de raïm vermell s'elabora exclusivament amb raïm premsat procedent de cultius en els quals no s'han utilitzat pesticides ni adobaments químics, gràcies a això conserva totes les propietats de la fruita i manté el seu sabor natural. Així podem elaborar aquest suc ecològic d'alta qualitat, amb el qual gaudirem de tot el gust de la natura, sense components industrials ni sucres afegits, per a cuidar-nos a nosaltres i conservar el medi ambient.

Format: 1l.

BIO ORGANIC WILD APPLE

BIO ORGANIC WILD APPLE

El suc de poma silvestre Hollinger està elaborat amb pomes silvestres recol·lectades d'una manera artesanal, de pomeres procedents d'horts rurals als quals no se'ls han afegit pesticides ni fertilitzants. Gràcies a això aconseguim un suc ecològic i amb un sabor exquisit, perquè manté tot el sabor de la natura i no conté afegits industrials com la majoria de sucs convencionals. Fes com si estiguessis al camp gaudint d'un saborós i, sobretot, natural got de suc de poma.

Format: 1l.

BIO ORGANIC BLACK CURRANT

BIO ORGANIC BLACK CURRANT

El suc de grosella negra Hollinger és saborós i saludable, gràcies al seu alt contingut en vitamina C i al toc de sucre que aporta l'acidesa i l'amargor que caracteritzen aquesta fruita. S'obté mitjançant el premsatge de groselles negres, elaborat d'una manera artesanal i procedent de cultiu ecològic, així que manté totes les seves propietats i sabor natural. D'aquesta manera podrem gaudir d'un extraordinari suc i cuidar-nos sense afegir ingredients industrials a la nostra dieta, els quals són nocius per a la nostra salut.

Format: 1l.

BIO ORGANIC MULTI SUNSET

BIO ORGANIC MULTI SUNSET

El suc multifruites sunset de Hollinger és ecològic i en el seu procés de producció no s'han utilitzat substàncies químiques, aconseguint un producte més natural i saludable. Es tracta d'un suc que conté 6 fruites, que són:
Poma: Té un poder aprimador i crema greixos, a més és baixa en calories i un 80% de la seva composició és aigua, fent-la una fruita perfecta per a incorporar a una dieta per a aprimar-se o per a reduir calories.
Raïm Vermell: Té multitud de beneficis, entre els quals cal destacar la millora en els nivells de colesterol, incrementant el colesterol bo i reduint el dolent. Prevé infeccions d'orina, ajuda a protegir la retina de l'ull i millora el sistema immune.
Saüc: Es tracta d'una planta que ajuda a depurar, ja que té un efecte diürètic i laxant, a més d'antioxidant.
Cirera àgra: Es tracta d'una fruita que és font de vitamina A, C i E, a més de ser font de potassi, magnesi, ferro i fibra.
Nabiu: Afavoreix l'increment del colesterol bo, ajuda a reduir la pressió arterial i ajuda a lluitar contra la diabetis.
Aronia: És una fruita rica en antioxidants i molt baixa en calories. Té una forta aportació de minerals i vitamines.
Es tracta d'un suc molt complet que té una gran aportació de beneficis per al sistema.

Format: 1l.

BIO ORGANIC PEACH

BIO ORGANIC PEACH

El suc de préssec Hollinger és suau, dolç i molt saborós. És el resultat d'utilitzar préssecs madurs obtinguts mitjançant agricultura ecològica, els quals s'han premsat en fred per obtenir un lleuger puré que constitueix més de el 50% del suc. El resultat és un sabor molt afruitat i amb cos. A més, se li ha afegit, per a aconseguir el perfecte equilibri de sucre i acidesa, àcid màlic natural en lloc d'àcid cítric per a donar-li un matís especial i un sabor completament fruitós i aromàtic. No esperis més per a gaudir-ho!

Format: 1l.

BIO ORGANIC APPLE

BIO ORGANIC APPLE

El suc de poma Hollinger és natural, està format pel 60% de poma premsada i el 40% restant d'aigua no carbonatada, aconseguint una mescla perfecta, sana i que, a més, no conté sucres afegits. Com tampoc conté gas és un suc que poden prendre des dels nens fins als més grans. És un suc ecològic gràcies al fet que està elaborat amb ingredients als quals no se li han afegit components químics i han estat respectuosos amb el medi ambient per a conservar tot el seu sabor i propietats naturals.

Format: 200ml.

BIO ORGANIC PEAR

BIO ORGANIC PEAR

El suc de pera Hollinger és ecològic i en el seu procés d'elaboració no s'han utilitzat substàncies químiques, aconseguint un producte més natural i saludable. Es tracta d'un producte que, pel seu format, és perfecte perquè els nens se l'emportin per prendre a l'esbarjo. A més, no conté aromes, ni conservants ni sucres afegits.

Format: 200ml.

BIO ORGANIC RED GRAPE

BIO ORGANIC RED GRAPE

El suc de raïm vermell Hollinger és ecològic i en el seu procés d'elaboració no s'han utilitzat substàncies químiques, aconseguint un producte més natural i saludable. Es tracta d'un producte que, gràcies al seu format, és perfecte perquè els nens se l'emportin per prendre a l'esbarjo, a més no conté aromes, ni conservants ni sucres afegits.

Format: 200ml.

BIO ORGANIC APPLE CHERRY

BIO ORGANIC APPLE CHERRY

El suc de pera i cirera Hollinger és ecològic i en el seu procés d'elaboració no s'han utilitzat substàncies químiques, aconseguint un producte més natural i saludable. Es tracta d'un producte que, gràcies al seu format, és perfecte perquè els nens se l'emportin per prendre a l'esbarjo, a més no conté aromes, ni conservants ni sucres afegits.

Format: 200ml.

BIO ORGANIC ORANGE SPRIZZ

BIO ORGANIC ORANGE SPRIZZ

Refresc de taronja ecològic. En el seu procés d'elaboració no s'han utilitzat substàncies químiques, aconseguint un producte més natural i saludable. Es tracta d'un producte per als veritables amants del refresc de taronja, ja que pots dur-lo a qualsevol lloc i consumir-lo en qualsevol moment del dia, té un sabor afruitat i conté menys sucres que la resta de refrescos convencionals.

Format: 250ml.

BIO ORGANIC LEMON SPRIZZ

BIO ORGANIC LEMON SPRIZZ

Aquest refresc de llimona t'acompanyarà a qualsevol part perquè puguis gaudir en els teus viatges o en el treball d'un refrescant glop. Té un sabor afruitat i cítric que et vindrà de gust a qualsevol hora del dia i a les nits més divertides amb amics. Està elaborat amb ingredients ecològics per a oferir-nos tot el seu sabor i propietats naturals.

Format: 250ml.

BIO ORGANIC CRANBERRY SPRIZZ

BIO ORGANIC CRANBERRY SPRIZZ

Refresc de nabius que aporta beneficis gràcies als seus antioxidants i flavonoides a més de refrescar-nos mentre gaudim del seu deliciós sabor. Té un toc dolç i és una beguda carbonatada elaborada amb ingredients ecològics, aconseguint així un refresc amb molt de sabor i propietats naturals. Com que s'envasa en una pràctica llauna, ens el podrem portar a qualsevol lloc i gaudir-lo on més ens vingui de gust.

Format: 250ml.

BIO ORGANIC COLA

BIO ORGANIC COLA

Refresc de cola orgànic i sense cafeïna. No conté ingredients industrials com la majoria de refrescos de cola convencionals i a més tampoc conté cafeïna, la qual cosa el converteix en un refresc adequat per al consum de nens i gent gran. A més, és ecològic!, per la qual cosa està elaborat amb ingredients naturals respectuosos amb el medi ambient.

Format: 250ml.

BIO ORGANIC ORANGE SPRIZZ

BIO ORGANIC ORANGE SPRIZZ

Refresc de taronja amb una combinació perfecta de sabor afruitat i cítric, no és massa dolç perquè està elaborat amb fruita natural i amb menys sucres que els refrescos convencionals. No només es produeix amb taronges, sinó que també se li ha afegit un toc de llimona per a potenciar el sabor. És un refresc ecològic gràcies al fet que en la seva elaboració no s'han afegit ingredients industrials i s'ha respectat el medi ambient.

Format: 500ml.

BIO ORGANIC LEMON SPRIZZ

BIO ORGANIC LEMON SPRIZZ

Refresc de llimona molt refrescant gràcies al seu sabor cítric i afruitat, obtingut en utilitzar un alt contingut de fruita i sobretot de llimona. Conté menys quantitat de sucres que els refrescos convencionals, per la qual cosa es convertirà en el refresc ideal per a les persones que no vulguin oblidar la seva línia. A més és ecològic i està elaborat d'una manera natural, on no s'han utilitzat ingredients industrials per a conservar tot el seu deliciós sabor.

Format: 500 ml.

BIO ORGANIC CHERRY SPRIZZ

BIO ORGANIC CHERRY SPRIZZ

Refresc carbonatat de cirera biològic i orgànic. Està elaborat amb ingredients ecològics, amb ingredients naturals i respectuosos amb el medi ambient. Deixa't seduir per l'encantador sabor dolç de la cirera.

Format: 500 ml.

BIO ORGANIC ICE TEA

BIO ORGANIC ICE TEA

Refresc sabor dete de préssec gelat amb una deliciosa i refrescant combinació de te negre aromàtic amb dolç suc de préssec. Pren-lo ben fred perquè et resulti molt més plaent suportar els calorosos dies d'estiu. També pots prendre'l després de fer esport o mentre estàs ballant de festa amb els teus amics, gràcies al fet que et reconfortarà i hidratarà en l'acte. Està elaborat amb ingredients ecològics, per la qual cosa té un sabor afruitat natural que t'encantarà.

Format: 500 ml.

BIO ORGANIC APPLE SPRIZZ

BIO ORGANIC APPLE SPRIZZ

Refresc carbonatat de poma biològica i orgànica. S'elabora amb ingredients ecològics i respectuosos amb el medi ambient, per la qual cosa té un sabor d'autèntica poma natural que t'encantarà.

Format: 500ml.

BIO ORGANIC COLA

BIO ORGANIC COLA

Refresc de cola orgànic i sense cafeïna. No conté ingredients industrials com la majoria de refrescos de cola convencionals i a més tampoc conté cafeïna, la qual cosa el converteix en un refresc adequat per al consum de nens i gent gran. A més és ecològic! S'elabora amb ingredients naturals respectuosos amb el medi ambient.

Format: 500ml.

BEBIDA ISOTÓNICA DE POMA BIO

BEBIDA ISOTÓNICA DE POMA BIO

Beguda isotònica de poma amb magnesi. Especialment pensada per a fer exercici físic i anar en bicicleta. Deliciosa i ecològica, ja que s'elabora amb pomes a les quals no se'ls han afegit components químics i respectant el medi ambient per a conservar tot el seu sabor i propietats naturals.

Format: 750ml.

BEBIDA ISOTÓNICA DE GROSELLA BIO

BEBIDA ISOTÓNICA DE GROSELLA BIO

Beguda isotònica de grosella negra amb magnesi. Ideal per a la pràctica d'esports de muntanya. Saborosa i saludable, creada mitjançant el premsatge de groselles negres, elaborat d'una manera artesanal i procedents de cultiu ecològic i respectuós amb el medi ambient.

Format: 750ml.

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".