Sani

Sani

Un extra de sabor

Ja als anys noranta, Sanmy es va avançar a les actuals tendències del mercat per oferir un producte amb un extra de naturalitat, baix en gas i amb un elevat percentatge de suc. El resultat va ser Sani, la nostra gamma de refrescos amb més percentatge de suc. A les begudes de llimona, taronja i cola s'hi ha sumat recentment el sifó.

Sani
Sani Llimona

Sani Llimona

Refresc de llimona elaborada amb els millors ingredients i aigua de KM 0 provinent del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Conté un 6% de suc de llimona.

Format: PET 200 cl.

Sani Taronja

Sani Taronja

Refresc de taronja elaborat als millors ingredients i aigua de KM 0 provinent del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Conté un 8% de suc de taronja.

Format: PET 200 cl.

Sani Cola

Sani Cola

Refresc de cola zero sense sucre elaborat amb els millors ingredients i aigua de KM 0 provinent del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Format: PET 200 cl.

Sani Sifó

Sani Sifó

Beguda transparent i incolora amb anhídrid carbònic i bicarbonat sòdic elaborada amb aigua de KM 0 provinent del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. No conté calories.

Format: PET 150 cl.

Compartir:
Utilizamos cookies propias para mejorar nuestros servicios y analizar la actividad de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede consultar nuestra Política de Cookies pinchando "Más información".