La Modernista

La Modernista

La sarsaparrella del segle XXI

La Modernista és un projecte gastronòmic nascut sota la batuta culinària dels prestigiosos xefs Marc Ribas i Artur Martínez. Amb ell retem homenatge a la Fira Modernista de Terrassa, la ciutat on elaborem els nostres productes. El resultat és un refresc inspirat en una de les primeres begudes documentades de la història, que va causar furor en els segles XIX i XX.

Refresc de sarsaparrella natural i sense alcohol extret de l'arbust de la sarsaparella de l'Oest. Té propietats diürètiques i tonificants. A Sanmy hem adaptat la seva recepta original centenària a les exigències del segle XXI i l'elaborem amb els millors ingredients naturals, així com amb aigua de KM 0 provinent del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

La Modernista Sarsaparrella

La Modernista Sarsaparrella

La Modernista és una beguda tres en un, ja que a més del refresc sense alcohol, els xefs Marc Ribas i Artur Martínez han desenvolupat dues propostes de còctel inspirades en la societat d'aquell temps: 'L'Obrer', amb vi ranci, gel i pell de taronja i 'La Burgesa', amb cava i pell de llima.

Format: Vidre 20 cl.

Compartir:

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mantener la sesión, ofrecer una mejor experiencia y obtener datos estadísticos de navegación de los usuarios. Para más información consulta la Política de cookies.

Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón “Aceptar y continuar” o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón “Configurar”.